Se sparge borcanu'

27 martie 2008

Si es cuestion de confesar nu pot sa zic decat ca:
1. Azi nu am niciun gand abrupt in exprimare si nici macar usor artistic.
2. Ma enereaza oamenii care reusesc sa-mi citeasca gandurile dintr-o singura privire... Dar mai ales cand gandesc cu voce tare: "simt cum ai o bata de baseball la spate".. E de ajuns o privire!!! Faptul ca toata lumea trebuie sa stie cand anume imi ploua in minte nu este tocmai reconfortaaant!!!!
3. Nu vreau sa ma sfatuiesc, nu vreau sa intreb, nu vreau alte opinii, nu vreau sa ma inteleaga cineva anume.. Vreau doar sa nu trebuiasca sa cer voie sa respir, sa ma misc.. Pentru ca orice decizie a mea nu poate afecta chiar toata lumea care isi da cu parereeea!
4. Orice "fuga de responsabilitate, de oras, de ce cunosti, de ce iubesti, de ce te deprima si bucura" este foaarteee bunaa!!!!!!!!! Nu o interpretatzi drept lasitateee!! Nu e.. e un simplu mod de manifestare!
5. Totul e nimic si nimic e totul e un joc de cuvinte.. Isi pot permite sa-l puna in practica numai cei care joaca table cu Doamne Doamne..
6.Dragostea nu mai e dragoste daca o vorbesti constant... nu mai e nimic daca incerci s-o transformi intr-o acuta nevoie de sex! Sexul o intretine nu o provoaca!
7. Rasul isteric e bun pentru inima... Nu si pentru minte... Atata vreme cat esti treaz!
8. Nu, nu vreau sa accept tot ce e in jurul meu, toate actele de "curaj", toate frustrarile si toate "strigatele de ajutor"!
9. Nu sunt eu aia care sa salveze lumea, deci nu va mai pacalitzi k voi incerca!
10. Dusmania fatza de alcool exista numai din frica de a ma privi in oglinda fara sa-mi mai amintesc pe unde-am umblat si cu cine!
11. Mi-e dor sa "vad Bucurestiul noaptea", orice consecinte ar avea asta!
12. La mare e liniste acum!

1 comentarii:

cristian spunea...

Este foarte interesant modul in care exprimi idei,ganduri,stari,parca nu sunt deajuns cuvintele,parca pe linga cuvinte reusesti sa inserezi si imagini.